Vista Black screen *not the normal blackscreen*

4 replies [Last post]
Protege
Offline
Joined: 02/05/2010
Posts: 14

Ok I just recently got a ATI 5770. So I removed my side panle and replaced my 8600GT with the ATI 5770. Now when i start up Vista it goes to the log in screen, I log in, loads files, then BAM. blackscreen NO curser. Alt+CTRL+DEL dosen't work, safe mode won't work, Start from last working point dosen't work. Could it have to do something with the ATI and Nvida drivers?

Also i tried no cards at all with the monitor plugged directly to the MB in safemode. This also fail to paint a picture >:(

Any help would be amazing, im missing BFBC2 :(

Thanks :D

nilzxx
nilzxx's picture
Offline
Joined: 02/12/2007
Posts: 160

There was a key you have to hold during the login process to disable the Nvidia control panel, which is probably causing this. I believe it's CTRL. If that doesn't work, just boot into safe mode, uninstall the geforce driver and install catalyst.

--complete specs-- Intel Quad Q6700 | Tt TMG i2 | 4GB Crucial Balistix Tracer PC6400 | 1TB Seagate Barracuda | 500GB Seagate Barracuda | XFX GeForce 9800GTX | Asus P5N-D | XION 600W PSU | DVD-RW 16x | DVD 16x | SABRENT TV Tuner | Saitek Cyborg Mouse 3200dpi | Cyba Snipa LED Mousepad | Logitech G15 Gaming keyboard | Aspire Blue X-Dreamer Case | VisionQuest 2ms 22" 19:10 LCD screen (1680x1050) | Logitech Z-5500 Surround Sound

Protege
Offline
Joined: 02/05/2010
Posts: 14

Safe mode wont work

Wookie Man
Wookie Man's picture
Offline
Joined: 05/22/2008
Posts: 11

Try putting the 8600GT back in, use driver sweeper then put in the 5770

Protege
Offline
Joined: 02/05/2010
Posts: 14

ive tried but according to microsoft the OS is dead and needs a full reinstall